UGT OBTÉ EL RECONEIXEMENT DEL 100% DE CARRERA PROFESSIONAL DEL PERSONAL INTERÍ DEL IBSALUT INCLOENT QUATRE ANYS D'ENDARRERIMENTS Destacado

UGT OBTÉ EL RECONEIXEMENT DEL 100% DE CARRERA PROFESSIONAL DEL PERSONAL INTERÍ DEL IBSALUT INCLOENT QUATRE ANYS D'ENDARRERIMENTS

UGT aconsegueix per a més de 500 afiliades i afiliats que treballen per al IB-Salut, l'extensió de sentència de la Carrera Professional del personal interí i temporal del IB-Salut, que ja va guanyar el sindicat en 2019 per a un primer grup d'afiliades i afiliats, en la qual es reconeix el dret d'aquest personal a cobrar la Carrera Professional en les mateixes condicions i quanties que el personal fix, és a dir el 100% de les quanties, i que a més RECONEIX EL DRET A PERCEBRE QUATRE ANYS D'ENDARRERIMENTS.


UGT plantejo una primera demanda per a reclamar el dret del personal interí a cobrar el 100% de Carrera l'any 2017, amb sentència favorable l'any 2019, recorreguda pel IB-Salut i confirmada en la seva integritat pel TSJIB l'any 2020.


Aquesta sentència ara s'estén a altres 500 afiliats i afiliades d'UGT reconeixent el caràcter retroactiu de la reclamació que els nostres serveis jurídics plantejaven per a aquests treballadors.


De moment el IB-Salut té possibilitat de recurs i per tant la sentència guanyada no és una sentència ferma, tenim plena confiança que els recursos que es puguin plantejar no prosperarien i esperem que el IB-Salut no utilitzi el recurs com a mitjà per a guanyar temps i retardar l'abonament de la Carrera Professional i els endarreriments a aquest personal.


Els afectats i afectades poden posar-se en contacte amb les seccions sindicals d'UGT en les diferents Gerències a partir del pròxim dimecres, 13 d'octubre de 2021, per a confirmar que estan inclosos en la demanda i informar-se de les últimes novetats sobre aquest tema.


Aquelles persones que vulguin reclamar aquest dret a través dels serveis jurídics de la UGT poden posar-se en contacte amb les seccions sindicals del sindicat per a rebre la informació sobre el procediment a seguir.

volver arriba

Coneix-nos

Sectors

Serveis

 • Assessorament laboral.
 • Atlantis - Cobertura de protecció en cas d'atur.
 • Caixa de resistència.
 • Descomptes per afiliats.
 • Formació Professional.
 • Formació ocupacional.
 • Formació sindical.
 • Habitatge social.
 • Oficina tècnica de prevenció de riscos laboral.
 • Servei d'informació social.
 • Servei lingüístic.

Enllaços d'interès

SEGUEIX-NOS

Utilizamos cookies propias y de terceros para nuestros servicios, analizar sus hábitos de navegación, elaborar información estadística e inferir grupos de interés. Además compartimos los análisis de navegación y los grupos de interés con terceros. Al clicar en "Aceptar" o SI CONTINÚA NAVEGANDO, ACEPTA SU USO. También puede CONFIGURAR O RECHAZAR la instalación de cookies  “Cambiando la configuración de su navegador".