Mesa Sectorial Serveis Generals (19/07/2021)

Mesa Sectorial Serveis Generals (19/07/2021)

MESA SECTORIAL DE SERVEIS GENERALS 

19 DE JULIOL  DE 2021 (continuació de la Mesa de 08/07/2021)

 

CONCURS DE TRASLLATS

Finalment el concurs de trasllats per al personal funcionari de la CAIB veurà la llum. Després de nombrosos escrits per part d’UGT sol·licitant a l’Administració la convocatòria, a la fi s’ha aprovat. UGT ha estat l’únic sindicat que ha votat a favor, creiem que la seva convocatòria era importantíssima per al funcionari i més després de 6 anys des del darrer concurs, malgrat alguns aspectes que no ens agraden de les bases, no podem oposar-nos, ni posar obstacles a una reivindicació com aquesta, el funcionari necessita ja aquest concurs. Previsiblement la convocatòria sortirà l’1 d’octubre i les places del concurs, l’Administració ens les passarà durant el mes de setembre.

Destacar respecte a les anteriors bases, que en l’apartat de formació sols puntuen els cursos amb aprofitament; que sols seran baremables els cursos des del 2006 fins al moment de la sol·licitud; o que en cas de tenir una doble titulació acadèmica, les assignatures convalidades no es tindran en compte.

Des d’UGT hem manifestat la necessitat urgent de començar a treballar i establir les bases cap a un model del concurs obert i permanent, reivindicació que fa anys estem demanant i que l'Administració també veu que aquest és el camí a seguir.

 

APROVADA LA BORSA D’HORES DEL 5% DE LA JORNADA ANUAL I ALTRES MESURES DE CONCILIACIÓ

L’Acord de la Mesa Sectorial de Serveis Generals de l’Administració de la CAIB relatiu a l’adopció de mesures tendents a facilitar la conciliació de la vida familiar i professional del personal funcionari s’ha aprovat i signat amb el vot favorable de tota la part social.

Mesures que recull:

 • Borsa d’hores de fins a un 5% de la jornada anual per a la cura de fills o filles menors d’edat i menors subjectes a tutela o acolliment; i per a l’atenció de persones majors i persones amb discapacitat fins al segon grau de consanguinitat o afinitat, que es corresponen a 82 hores  anuals. La utilització de les hores tindrà caràcter recuperable, al llarg de l’any natural. Des de l’any 2018, UGT en reiterades ocasions ha demanat a l’Administració la regulació d’aquesta borsa que es troba dins el marc de negociació del II Acord per a la millora de l’ocupació pública, a la fi l’Administració ha donat veu a les nostres reivindicacions. 
 • Flexibilitat horària addicional per motius de l’inici escalonat de les activitats lectives de les filles i fills de primer cicle d’educació infantil (de 0 a 3 anys), segon cicle d’educació infantil (de 3 a 6 anys) i el cicle d’educació primària (de 7 a 14 anys).
 • Flexibilitat horària addicional per malaltia de filles o fills menors de 14 anys que impedeixi assistir al seu centre escolar, segons prescripció mèdica, es podrà gaudir fins a cinc dies laborals de flexibilització de l’horari obligatori, sempre que s’hagin esgotat els dies de permís per assumptes particulars de l’any en curs.
 • Flexibilitat de jornada en còmput anual per als períodes de vacances escolars.- Vacances escolars estivals,  vacances de Nadal i Setmana Santa.  També s’aplicarà aquest permís al personal funcionari que tengui al seu càrrec persones amb discapacitat fins al primer grau de consanguinitat o afinitat.
 • Adaptació progressiva de jornada després de tractaments de radioteràpia o quimioteràpia i de processos llargs d’incapacitat temporal per malalties greus i que requereixen adaptació. Aquesta adaptació es pot estendre fins a un mes des de la incorporació efectiva i podrà afectar finsa  un 25% de la durada de la jornada diària, preferentment en la part flexible.
 • Serà compatible el gaudi de la borsa d’hores del 5% amb la flexibilització horària per als períodes de vacances escolars estivals, vacances de Nadal i vacances de setmana santa.

 

US SEGUIREM INFORMANT!!!!!

volver arriba

Coneix-nos

Sectors

Serveis

 • Assessorament laboral.
 • Atlantis - Cobertura de protecció en cas d'atur.
 • Caixa de resistència.
 • Descomptes per afiliats.
 • Formació Professional.
 • Formació ocupacional.
 • Formació sindical.
 • Habitatge social.
 • Oficina tècnica de prevenció de riscos laboral.
 • Servei d'informació social.
 • Servei lingüístic.

Enllaços d'interès

SEGUEIX-NOS

Utilizamos cookies propias y de terceros para nuestros servicios, analizar sus hábitos de navegación, elaborar información estadística e inferir grupos de interés. Además compartimos los análisis de navegación y los grupos de interés con terceros. Al clicar en "Aceptar" o SI CONTINÚA NAVEGANDO, ACEPTA SU USO. También puede CONFIGURAR O RECHAZAR la instalación de cookies  “Cambiando la configuración de su navegador".