UGT ENSENYAMENT EXIGEIX EL MÀXIM NOMBRE POSSIBLE DE PLACES AL PROCÉS D'ESTABILITZACIÓ Destacado

UGT ENSENYAMENT EXIGEIX EL MÀXIM NOMBRE POSSIBLE DE PLACES AL PROCÉS D'ESTABILITZACIÓ

UGT ENSENYAMENT ha rebut els darrers dies multitud de correus d'afiliats i simpatitzants amb relació a les MESES SECTORIALS D’EDUCACIÓ convocades per tractar els processos d’estabilització que es produiran ben aviat, volem fer-vos arribar els següents aclariments 


1- La UGT ENSENYAMENT no només exigeix que entrin en aquest procés totes les places que compleixen els requisits establerts per la Llei 20/2021, sinó que ja va denunciar, en anteriors meses, que la convocatòria de juny de 2022 d’oposicions “ordinàries” era precipitada i pretenia esquivar l’aplicació de la nova legislació (Ensenyament informa del 22/11/2021).

En aquest sentit, compartim les demandes del contingut d’aquests correus: VOLEM QUE SURTIN TOTES LES PLACES QUE COMPLEIXEN ELS REQUISITS LEGALS, DE FORMA TRANSPARENT (CLASSIFICADES PER COSSOS I ESPECIALITATS).

 

2-Entenem que les xifres aportades en la MSE del dia 6/04/2022 i les que apareixen a la convocatòria de la MSE del 13/04/2022 no són definitives i estan subjectes a modificació. Així ho indicàrem al resum de la MESA (Ensenyament informa). Cal recordar que el termini per publicar el nombre definitiu de places acaba l’1 de juny de 2022.

 

3- Pel que fa a la justificació del desquadrament a FP, no ens sentim interpel·lats. Des de la UGT Ensenyament no s’ha fet aquesta anàlisi vinculada al pas del grup A2 a l’A1. 

4- En relació amb el paper dels sindicats a les MSE entenem que hauríem de tenir la possibilitat d’establir una negociació real. Malauradament, no és la percepció que tenim per part de la Conselleria. És pública i notòria la poca predisposició a negociar de veres per part del Sr. Conseller. No seria la primera vegada que s’aprova sense acord una resolució, i es fa servir el “prèvia negociació de la Mesa Sectorial d’Educació” com un embut per on passar-ho tot. No ens agrada i així ho hem manifestat i denunciat, en el seu moment, com una vulneració al dret a la negociació col·lectiva per part dels sindicats. 

(*) Descarraga't l'UGT Ensenyament INFORMA annex a aquesta notícia per a més informació. 


volver arriba

Coneix-nos

Sectors

Serveis

 • Assessorament laboral.
 • Atlantis - Cobertura de protecció en cas d'atur.
 • Caixa de resistència.
 • Descomptes per afiliats.
 • Formació Professional.
 • Formació ocupacional.
 • Formació sindical.
 • Habitatge social.
 • Oficina tècnica de prevenció de riscos laboral.
 • Servei d'informació social.
 • Servei lingüístic.

Enllaços d'interès

SEGUEIX-NOS

Utilizamos cookies propias y de terceros para nuestros servicios, analizar sus hábitos de navegación, elaborar información estadística e inferir grupos de interés. Además compartimos los análisis de navegación y los grupos de interés con terceros. Al clicar en "Aceptar" o SI CONTINÚA NAVEGANDO, ACEPTA SU USO. También puede CONFIGURAR O RECHAZAR la instalación de cookies  “Cambiando la configuración de su navegador".