ContactE

On estem

Troba la localització de totes les nostres seus i la manera de contactar amb cadascuna

En aquesta secció de contacte trobaràs totes les maneres de comunicar-te amb nosaltres.
No importa si tens una pregunta, un comentari o un suggeriment, som aquí per escoltar-te. Si us plau, tria la forma de contacte que prefereixis i ens posarem en contacte amb tu el més aviat possible.

  1. Informació

  Responsable del tractament: UGT-SP

  CIF: G78085149

  Dir. Postal: Avinguda d’Amèrica 25, 28002 Madrid

  Telèfon:

  Correu electrònic:federal@ugt-sp.eu

  Fax: 91 5897021

  2. Finalitats

  En nom de UGT-SP, us informem que tractem la informació que, voluntàriament, ens facilita, amb les següents finalitats principals:

  – Atenció a consultes i contactes rebuts a través d’aquest Lloc Web

  Així mateix, UGT-SPsol·licita el seu consentiment per a la gestió de la següent finalitat addicional:

  – Enviament d’informació relacionada amb els serveis i accions presentades a la pàgina web

  3. Conservació

  Pel que fa a les dades proporcionades, es conservaran durant no més temps del necessari per gestionar la resolució i resposta a la consulta plantejada, així com el període exigit per aquells requeriments legals aplicables a UGT-SP

  Legitimació

  Us informem que la base jurídica en què es basa el tractament de les vostres dades personals per a la finalitat principal indicada és:

  – Obtenció del seu consentiment inequívoc

  A més, és important que conegueu que el caràcter de les vostres respostes és voluntari, però el fet de no proporcionar les vostres dades implica no poder dur a terme la finalitat principal abans esmentades.

  4. Destinataris

  Per gestionar correctament les finalitats principals anteriorment esmentades, i en funció del tipus de consulta que l’usuari hagi plantejat, pot ser necessari cedir les dades a altres col·lectius, com ara:

  UGT-SP sol·licita el consentiment per a aquesta cessió de les seves dades en compliment de les finalitats addicionals informades.

  A més, no caldrà enviar les vostres dades a països que es trobin situats fora de la Unió Europea.

  5. Drets

  Com a titular de les dades tractades per UGT-SP, teniu la possibilitat d’exercitar els vostres drets d’accés, rectificació, oposició, supressió, limitació del tractament, portabilitat ia no ser objecte de decisions individualitzades basades exclusivament en tractaments automatitzats.

  Aquests Drets, podran exercitar-se mitjançant comunicació a les adreces següents:

  – Correu electrònica: dpo@ugt-sp.eu

  – Direcció Postal: Avinguda d’Amèrica, 25, 3a planta

  A més, sense perjudici que vostè hagi mostrat el seu consentiment per fer el tractament sobre les seves dades, és important que conegui la possibilitat de retirar-lo en qualsevol moment mitjançant petició enviada a les adreces anteriors.

  Finalment, teniu la possibilitat de fer una reclamació davant l’Agència Espanyola de Protecció de Dades, òrgan competent en matèria de Protecció de Dades a Espanya.

  Contacte Delegat de Protecció de Dades (DPO): dpo@ugt-sp.eu