Curso sobre aplicación del enfoque intercultural y antirracista en la gestión de los Servicios Públicos inclusivos.

Nova convocatòria Curs sobre aplicació de l’enfocament intercultural i antiracisme en la gestió dels Serveis Públics inclusius.

Vols incorporar la interculturalitat i l’antiracisme a la teva pràctica professional diària? Vols contribuir a enfortir els Serveis Públics?

Et presentam una nova convocatòria del curs sobre gestió de la diversitat a l’administració pública per enfortir el treball dels Serveis Públics.

Formació 30 hores acreditades per la Universitat i gratuïta

del 8 al 28 de març de 2022

Toda la informació: https://www.fespugt.es/areas/formacion-noticias/noticias/30345-curso-aplicacion-del-enfoque-intercultural-y-antirracista-en-la-gestion-de-los-servicios-publicos

 

 

NUEVA Convocatoria Curso sobre aplicación del enfoque intercultural y antirracista en la gestión de los Servicios Públicos inclusivos.

¿Quieres incorporar la interculturalidad y el antirracismo en tu práctica profesional diaria?¿Quieres contribuir a fortalecer los servicios públicos?

 

Te presentamos una nueva convocatoria del curso sobre gestión de la diversidad en la administración pública para fortalecer el trabajo de los servicios públicos.

 

Formación de 30h acreditadas por la Universidad y gratuita.

 

Del 8 al 28 de Marzo 2022

 

Toda la información: https://www.fespugt.es/areas/formacion-noticias/noticias/30345-curso-aplicacion-del-enfoque-intercultural-y-antirracista-en-la-gestion-de-los-servicios-publicos

Curs Aplicació enfoque intercultural complet.png

El més llegit

Picture of UGT Serveis Públics

UGT Serveis Públics

UGT Serveis Públics és una federació d'UGT dedicada a defensar els drets i els interessos dels treballadors dels serveis públics d'Espanya.